Videnskabelige studier af acaibærret

Da Acaibærret har været relativt ukendt i offentligheden, ind til for nylig, er der endnu kun meget begrænsede forskningsresultater på selve bærret. Der kan dog ikke drages tvivl om bærrets høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Og på disse stoffer er der efterhånden kommet en del viden, derfor vil de fleste henvisninger og kilder referere til de enkelte stoffer i bærret. Nedenfor er der henvisning til nogle af de resultater der er allerede er kommet frem, eller er påbegyndt, de fleste resultater når frem til at der er en klar sundheds- og trivselsfremmende virkning ved bærrene.

Kræft og Acai bær

Scientificblogging.comDr. Susanne Talcott og Professor Stephen Talcott‘s undersøgelser viser, at næringsstofferne i Acai bærret optages i blodet ved indtagelse, og at de med stor sandsynlighed også modvirker kræft. Læs mere om deres undersøgelse her..

Vægttab og Acai – Der er ingen direkte forskning på Acai bærrets indvirkning på fedt, men der er til gengæld forskningsresultater på Anthocyanins (en af de Antioxidanter som Acai bærret indeholder) indvirkning på fedt, og her er der en stor indvirkning.

Japanske studier af Anthocyanins påvirkning af fedtceller: Nutraingredients-usa.com

Hudsygdomme og fordøjelsesproblemer – Acaibær

Videnskabelige undersøgelser fra “The University Of Florida” – Konkluderer at Acai berry har en klar sundheds- og velbehagefremmende virkning, desuden har de fundet ud af at bærrets antioxidanter destruerer cancer celler, og at brasilianerne i mange år har brugt bærret som medicin mod hudsygdomme og fordøjelsesproblemer. Læs hele artiklen her..

Der er indtil nu kun 57 videnskabelige rapporter hos US National library of Medicine

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>