Oprah Winfrey og Acai

Acai bærret fik sit store gennembrud i USA, efter at Oprah Winfrey bragte bærret op i sit talkshow. Hendes vanlige gæst Dr. Oz – som er ernæringsekspert – havde et tema om antioxidanter, hvori acai bærret blev omtalt positivt. Siden hen har denne udsendelse dog skabt mange problemer, da udsendelsen også bliver brugt i markedsføringen fra flere forhandlere af bærret. Oprah Winfrey og Dr. Oz har siden sagsøgt op i mod 40 forhandlere i USA for injurier. Oprah har dog stadig omtale af bærret på sin blog, og jeg har desuden fundet et tv klip fra udsendelsen på Google.
Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Én kommentar »

 
  • Rahul siger:

    I born in Brazil very close to the state where this little fruit in quotisen ACAI come from that Americans now are trying to rename to ACAI BERRY. PLEASE THIS IS AN ALERT TO EVERY ONE!!! The Acai fruit its not a diet supplement and its not going to make you lose weight, this are all tricks to make you lose money, also the name is fake because if you go to the state in Brazil where the fruit originally come from BELEM-PARA and ask for Acai berry they dont know what it is.

 

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>