Forskning omkring Acai bærret og fedme

Så er der begyndt at komme yderligere forskning, omkring Acai bærret og det så kaldte “metabolic syndrome” (MS), som i USA rammer omkring 20 % af den amerikanske befolkning. Definitionen på MS er blandt andet forhøjet blodtryk, overvægt,for lavt insulin nivae (som kommer tæt på en sukkersygelignende tilstand), forhøjet kolesterol og lignende symptomer. Jeg synes selv at det er interessant læsning. Jeg er tidligere faldet over et enkelt forsknings resultat fra (Jeg mener det var) Miami Universitet, som havde lavet forsøg på mus, med en god effekt på overvægtige mus. Men nu er der kommet mere som jeg har listet nedenfor. Jeg aner ikke om samme resultat ville være opnået med æbler eller lignende. Og det er heller ikke sikkert, at samme resultat kan opnås hos mennesker.

Forsøg med mus:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20838232

Forsøg på fluer:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=euterpe%20oleracea%20mart%20flies

Forsøg på overvægtige mennesker med stofskifte problemer (typiske følgesygdomme: hjertekar-, diabetes type 2,), denne lille undersøgelse kræver dog yderligere dybdegående forskning og forsøg. Ud over at det antages at Acai Berry kapslerne kan forbedre stofskiftet, viser undersøgelserne mindsket insulin og kolesterol niveauer:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21569436

 

Jeg vil prøve, at grave lidt videre når jeg får mere tid.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>