Acai berry, undgå at blive snydt.

Ofte høre man om folk der har været udsat for kort-misbrug, har fået tvivlsomme produkter hvor man kan stille spørgsmålstegn ved hvad det virkelige indhold er. Dette gælder ikke kun Acai berry, men også mange andre produkter. Undgå de såkaldte “Splash sider” eller “Landing pages”. Dette er sider der har en overdådig og tillokkende grafik, ofte kun med ét produkt og heller ikke meget mere end én side, plus en betalingsside og en side med handelsbetingelser. Disse sider lokker med urealistiske “tilbud”, for at få dig ind i en skjult (eller godt gemt) abonnementsordning.

De værste typer af fup-sider med Acai berry er typisk sider med domæneudvidelsen .com, .co.uk, .net eller andre udvidelser som .ws og .org. Hvis du handler i almindelige helseshops (med mange produkter), uanset domæne er du mere sikker. Handler du eks. vis på nordiske, tyske eller hollandskesider er du også rimeligt sikret.

Handler du i danmark, er chancerne også små for at blive snydt, man betaler selvfølgelig lidt mere for at handle her i landet. Det koster flere penge at sende en pakke fra Aalborg til København, end fra London til København, og så er der den famøse danske moms på 25 %, som du heller ikke betaler hvis du handler i England. Ikke at der, ikke findes masser af eksempler på store danske virksomheder, som bevæger sig lige på kanten af loven og har en hang til, at benytte sig af inkassofirmaer næsten inden man er kommet i kundekartoteket. Men det er trods alt mindre udbredt med danske “landing pages” inden for helsekost området.

Der ud over kan du se om der er en indholdfortegnelse på produktet, ofte finder du Acai varianter, hvor man har sparet det forholdsvis dyre acai berry væk, til fordel for koffein, grøn the og lignende. Er det frysetørret? Pulveret kan både være pink og mørk lilla. Det er ofte svært, at bedømme kvaliteten af acai berry pulver, før man står med det. Men hvis pulveret er syligt, er det en god indikator på at kvaliteten er i top.Inden du bliver helt bekymret – hvis du allerede er kommet til at handle Acai berry ved en af ovenstående fup sider – så kan jeg berolige dig med, at du altid kan få dine pengene retur hvis du har handlet med kreditkort. Sørg for at komme i skriftelig kontakt, med virksomheden (e-mail), så at du kan dokumentere dit forsøg på at stoppe betalingerne. Afvis at modtage flere produkter, og gå derefter i banken og bed dem om tilbagebetaling samt stop for fremtidige betalinger. Her skal du udfylde en tro og love erklæring, samt muligvis fremlægge din dokumentation. Hvis ikke der er nogen e-mail adresse, er der sandsynligvis en opsigelsesformular på hjemmesiden som kan udfyldes. Det kan sjældent betale sig, at sende fysiske breve eller lave udenlands telefonopkald, disse kan være falske eller dyre at ringe til og det er svært at dokumenterer.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>